Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

søndag 10. juli 2016

Europe Hotel & Spa

Vi fant hotellet på hotels.com med filteret petfriendly med en OK pris til å være i denne byen. Etter å ha booket sjekket vi tripadvisor, og innså at vi sannsynligvis hadde gjort et veldig godt valg. Og vi ble aldri skuffet.
Hotellet ligger sentralt til, allikevel litt skjermet, så her er det nok rolig uansett når du er her på året. Vi brukte 5 minutter på å gå til hovedgaten, veldig praktisk altså.
Eierne driver med sau, og det bærer stedet preg av. Helt gjennomført med sauer på vegger, øl, kjeks, krakker, bilder, gulvet... You name it! Utrolig gøy å se de bevisste valgene de har tatt, som gjorde at det ble gjenkjennelig men ikke overdrevent. Vi bodde i den nye delen, med andre ord fikk vi ikke utsikt til Matterhorn fra balkongen, men vi hadde et utrolig fresht rom. Her var det enkle kombinert med det røffe og rustikke med en touch av humor (sauene) på toppen. Rommet var romslig, vi hadde balkong med gode stoler over inngangen, det var et eget walk in-closet og det var et romslig bad, med både dusj og badekar.
Frokosten var veldig bra. Mye hjemmelaget på buffeten. Et helt bord med te-remedier. Og det morsomste: en gammeldags komfyr (på strøm, men ser ut som vedfyrt) der du kan steke egg og bacon selv. Gunnar var (selvsagt) å finne der hver morgen. Middagen testet vi aldri, her var det også lagt ut meny for kvelden (5-retter) hver morgen, men vi skulle ha ost når vi først var i Sveits, derfor stod vi over.
Servicen var veldig bra, de gangene vi lurte på noe, fikk vi hjelp med en gang. Blide og positive, og hver gang vi snakket med personalet avsluttet de alltid med "er det noe mer jeg kan bistå med?". Vaskerne var til og med innom rommet to ganger daglig, andre gangen ble det lagt en liten Toblerone på hodeputen.
Vi testet wellness-avdelingen, eller vi testet badekulpen som også hadde bobler. Den hadde en slags hvilestol som gjorde at du kunne ligge under det behagelig tempererte vannet, et godt syed å slappe av etter tur. De andre fasilitetene som dampbad, urtesauna og sauna lå i nakenområdet, så det fikk mellomeuropeerne ta seg av siden de er vant til slikt.
Vi har inntrykk av at det er mye bra overnattingssteder i Zermatt, men om vi er så heldige og skal returnere en gang, velger vi Europe Hotel & Spa nok en gang!


Bamse sjekker hundekurvene (tepper til sofa etc., vannskåler med underlag, div. nyttig info, svarte poser, "jeg er alene på rommet"-lapp til døren 

Sofakroken

Badet

Detaljer

Tebordet i frokostsalen 

Gunnar er lykkelig over å kunne steke seg egg og bacon selv 

Masse godt!
 

Tapet

Platting med vedgjerder Utsikten fra plattingen 
 

Godt med et glass brus i varmen 

Fellesområde ved resepsjonen 

Ullkledde lamper 

Edelweiss i alle potter og krukker

En liten sauekjeks følger med tekoppen i baren 

Tobleronen var alltid på plass på hodeputen til kvelds 

Markblomster på bordet i frokostsalen 


Husets eget øl 

Spa-avdelingen 


Venter på heisen 

Hotellets egen el-buss, den fraktet oss til stasjonen 

Godt å slappe av på hotell 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar