Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

tirsdag 5. juli 2016

En formiddag i wellnessområdet

...er ikke å forakte! I hvertfall ikke når det ser sånn ut i kombinasjon med godt vær! Så jeg slappet litt av og utforsket litt, før den bestilte ansiktsbehandlingen (godt å få rensket litt skikkelig opp etter periode med stress og lite og dårlig søvn). Jeg gikk en behagelig behandling, og det beste med alt var definitivt ansiktsmassasjen, 10 minutter hver dag  hadde vært bra for det meste tror jeg 😊
Ved retur bassenget kom Gunnar og gråtassene ut, og vi kunne slappe av ved bassengkanten alle fire, noen i skyggen på gresset andre i verdens mest behagelige gynge-solseng ved vannet. Svømmeturer på de tobeinte ble det også, og hyllebærsaft! -godt i varmen!
Luksus å kunne lade godt opp før vi dro avgårde mot Hintertux og isbreer.
Siden det er godt mulig å kombinere utetid for både to-og firbente her, skulle vi gjerne kost iss her flere dager, men med meldt grisevær, ser vi for oss å bevege oss vestover i morgen.


Velkommen inn

Trrningsrom

Outfit'en er på!

Mens man venter på å behandles...

Ved bassenget

Hotellet vårt 

Livet er ikke det verste man har... 

Solingstid for to- og firbente

Svømme svømme svømme...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar