Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

fredag 29. juli 2016

The Tailored Tea


Mindre enn 5 minutter kjøring fra huset vårt (alt måles i kjøretid her...) ligger et tehus. Vi har sett det før, men ikke på tider at det har vært har vært rett å stoppe. Men, på torsdag planla vi brunsj her, og fikk det til! Et gammelt hus hvor to stuer i 1. etasje er innredet som kafé, i tilleg en gave-/kakekiosk. I 2. etasje er to soverom innredet til lokaler for selskaper, samt at det minste rommet er utstilling/butikk av håndlagde ting laget av lokale.
Ingenting matcher, men nettopp det igjen gjør jo at alt har en sammenheng. Fine kopper, skåler og tallerkener, tøyservietter og koselige planter på alle bord. På veggene henger en blanding av gamle bilder og bilder til salgs.
Ikke nok med at omgivelsene var bra, men serveringen var minst like bra! Vi spiste scones av kjernemelk og en med basilikum og paprika. Etterpå spiste vi en deilig salat med kirsebær, artisjokk, røkte og mozzarellafylte champignon og egg (som var kokt/bakt i en uthult tomat med litt basilikum og finhakket løk. Skal testes ut hjemme!) i tillegg til grønt. Vi drakk selvsagt te, en stor kanne deilig earl grey gikk ned på høykant. Om noen, mot formodning, skulle befinne seg i Albany, anbefales Tailored tea på det varmeste!

Vi gikk for spesialitetene: Forbidden Forest Salad, Buttermilk Scones og Basil & pepper scones

Vi gikk for vindusbordet innerst

Porselenet vårt bord var dekket med
Te og scones er likbart! 

Lokalt håndverk 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar