Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

onsdag 6. juli 2016

Gartenhotel Magdalena

I Zillertal bodde vi på Hotel Magdalena, et valg vi er veldig godt fornøyd med! Vi hadde lest at hunder var velkomne her, men her var det over all forventning! De kunne være med over alt med unntak av wellnessområdet, og selv om det er vanlig at hunder kan være med på restauranter sørover i Europa (og i alle fall på uteserveringen), ble de her til og med telt med på bordkortet. Vi hadde et fast bord som vi fikk tildelt da vi kom, og det var vårt til alle måltider resten av oppholdet. Nesten alle bord hadde hunder ved seg (de som ikke hadde, reiste nok uten hund, og dette vil også være et fint hotell for reisende uten hund, men hundeskrekk, det bør man ikke ha her).
Lakka og Bamse fikk gave da de kom og vannskåler på rommet.  I tillegg var det fasiliteter som inngjerdede lufteområder og en liten dam/hundepasseng, der hundene kunne vasse om de ville.
For oss tobeinte så synes vi at rommet var veldig bra .Ikke fancy og moderne, med i orden, gjennomført, praktisk og rent. Balkong var det også.
Maten var veldig bra, en rikholdig frokostbuffet og middagsmeny som vi likte godt. Middagsmenyen inneholder en salat (man kan plukke selv fra godt utvalg, inkudert kjøtt og fisk), suppe, fire valg til hovedrett (kjøttelsker, fiskeelsker, vegetar og tradisjonell) og ostebord og dessertbord til slutt. Menyen var satt frem til frokosten, så vi kunne velge om vi ville gå for hotellmiddag eller spise ute fra morgenen av. Maten var velsmakende og laget på stedet. Restauranten har, i likhet med resten av stedet, satset på en hjemmekoselig atmosfære.
SPA-avdelingen var veldig bra. De testede behandlingene falt absolutt i smak i tillegg var det et stort og innbydende wellnessområdet. Badstuer og slikt var i et eget nakenområde, så det lot vi være i fred.
Personalet var imøtekommende og blide, og selv om ikke alle snakket engelsk, fikk vi all hjelpen vi ønsket. Eierne av stedet var også veldig til stede, husfruen kom innom bordet første kvelden for å ønske velkommen og "husfaren" hodt seg mye i området ogstakk rett som det var bortom for å slå av en prat. Det var heller ikke noe problem å få ladet bilen. Noen av gutta som jobbet der tilbød til og med Lakka og Bamse jobb som hushunder på stedet, så her var det lett å føle seg sett!
Hver morgen lå ny brosjyre på bordet, med værmelding for dagen og dagen derpå, forslag til tur og tilbud om fellesturer. Vi synes det er en hyggelig start på dagen, og selv om ikke vi vanligvis lar oss friste til fellesturer, så fungerer det som inspirasjon til egne utflukter.
Zillertal som område er også flott! Et rolig område, der noen av tettstedene har mer turistpreg enn andre, allikevel ikke i en slik grad at det er påtrengende. Hotellene er bygget i en stil som matcher resten av bebyggelsen, bøndene gjør jobben sin innimellom overnattingsstedene og det kryr av varierte turmuligheter her.
Mange reiste hit for å være her en ferieuke sammen med hundene sine, og det skjønner vi godt! Vi synes det frister å reise hit igjen!

Godt å være to

Velkomsten


Rommet

Hwe var både svipptursekk, paraply og bag til wellnessområdet klart til bruk! 

Vannbar ute, vannskåler på rommet, tredemølle for hunder og gaver til de firbente da vi sjekket inn

Mistenker at det ikke var Basti selv som hadde bedt om å få hengt opp dette

Basti var veldig nysgjerrig på Lakka og Bamse og besøkte oss ved bordet flere ganger. Legg merke til Lakkas snute som stikker frem under duken


Restauranthunder, stas for bårde to- og firbente at vi kan spise sammen! (de firbente fikk maten sin da de kom opp på rommet igjen da)


Deilig frokost!

Vi spiste hotellmiddag to av kveldene, her: ostesuffle

Detalj fra frokosten: honning rett fra produsenten!


Søndagsfrokostserviset

Fint å sitte ute også

Ute ved menneskebassenget. Lakka og Bamse kunne slappe av i skyggen ved siden av. 

Deilig! Det står mer om wellnessområdet her

Og giftbag da vi dro

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar