Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

fredag 22. juli 2016

Besøksdag


Torsdag var det tid for den årlige triple bursdagsfeiringen for Moder'n, Vibeke og Gunnar. Vi startet med lunsj og dessert på Vinterpalasset før vi gikk tur innover Brettingsdalen. Etter turen var det deilig med pizzabuffet til middag, før vi rundet av med te, Atna-øl og kakerester på verandaen.
Nok en herlig sommerdag med over 20 røde i fjellet! Deilig å spise og kose seg ute og deilig å kose seg på tur. En merker at det har vært fint vær noen dager nå på stiene også, nå er det vått bare i forbindelse med bekkene, alle sølepyttene innimellom har tørket inn. På turen møtte vi mange sauer og hadde nær rein-opplevelse, uten å se dem, men elghundnese og ferske spor i myra lyver ikke (heller ikke gryntingen). Alle fikk en fin tur innover Brettingsdalen, og for byhunden Dina (som er på lån) var nok hele dagen en veldig eksotisk opplevelse, med både nærmere med sau og sauebæsj som turgodt... Vi måtte også på to gjenger til som nøt finværet innover dalen, det var for øvrig tre delegasjoner som hadde signert hytteboka mellom oss.

Stående buffet til lunsj

Ask får Dina til å høre

40 og 42 år

Ut på tur! 

Hauk, Bamse, Gunnar, Ask og Dina

Snart fremme

Ask kom først frem og åpnet døra

Gunnar signerer, Hauk hadde fotografert ivrig på turen innover, så her måtte det sorteres ut litt for å få plass til flere bilder til returen

Ask og Dina

Gruppebilde

Lakka og farmor 

Bamse og Lakka nyter skyggen 

Post middag, på verandaen 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar