Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

mandag 4. juli 2016

Zillertal og omegn

Lakka & Bamse på nye eventyr

Søndag ble dagen for å kjøre rundt i området. Det var ikke i seg selv et mål å være rånere for en dag, men siden akt vi hadde tenkt å gjøre og dra innom så ble det sånn. Det var også meldt skikkelig grisevær, derfor dro vi ikke ut på noen langtur fra morgenen av.
Men nå har vi nå fått sett mye av dalen, vi har spart penger på at outlets og andre butikker var stengt og vi har lagt planer for morgendagens tur, langt opp i høyden!
Dalen minner egentlig veldig mye om Telemark har vi konkludert med, til og med husene på alle gårdene minner om Telemark. Det er bratt IG det er skog, og det er reist hud på de merkeligste steder. Mye av slåtten foregår for hånd eller med bittesmå maskiner, de slår til og med gresset til jøy i de store midtrabattene!
Vi har funnet ut at Hintertux må være en favorittlandsby i området her. Det er helt innerst i en dal, på 1500 moh, her tar du gondolen opp på isbreen, så det kjøres på ski året rundt. Hintertux blir vårt utgangspunkt for tur i morgen, og vi håper å befinne oss på 3200 moh på et tidspunkt.
Vi har også lært at det finnes land som er strengere på helligdagsfreden enn Norge, Østerrike for eksempel. Kun en butikk var åpen i hele dette turistbaserte området, men enkelte av oss klarte selvsagt å finne seg noe der også...

Lakka, Bamse og Gunnar forlater hotellet for å dra på oppdagelsesferd 

FügenBamse venter på at butikken skal åpne


Gunnar studerer kartet for Fügen-området Gunnar spiser lunsj i Mayrhofen

Spenstig plassering av hus. Utsikt fra restauranten i Mayrhofen


Morsom fontene i Hintertux 

Gutta på tur

Jentene på tur


Krusifiks over alt 

Østerriksk vedløe 

Flora

Til kvelds fikk vi se litt blå himmel og noen fjelltopper også, da tåken lettet 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar