Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

fredag 29. juli 2016

Washington ParkFør jul var vi også i Washington Park for å se på Capital Holiday Lights. Nå er temperaturen, og vi trekker til byparken for en skygge og litt frisk luft. Washington Park er hovedparken i byen, grunnen har vært i det offentliges eie siden midten av 1600-tallet, og er i dag lokasjon for mange begivenheter gjennom året, slik som lysutstillingen til jul. En av tingene vi hørte mye om før vi skulle flytte hit, var at Albany er viden kjent for å ha et spesielt godt kulturtilbud, og da brukes mange slags arenaer. Mens vi var i parken nå, rigget de til en utendørs forestilling i parken, tilskuerne var på plass i god tid for å sette opp campingstolene sine på gode plasser.

Vi merket også at Pokemon Go er populært her også, flertallet av de vi så hadde "knekken" i nakken, og gikk åpenbart søkende fremover. Eieren av isbilen fortalte at han hadde plassert bilen der den stod fordi det var en spesiell pokemon akkurat der, og det sikret ham et veldig godt salg!

Det var utrolig deilig å finne seg en skygge for å innta is og brus, og noen fikk seg til og med en liten ettermiddagsdupp... For å lade opp til bilkino senere på kvelden!

Mosesstatuen er parkens mest kjente, for oss fristet det veldig å ta et bad i dammen rundt... (...men vi stod over altså...)

Isbilen

Kaldt og godt!


Zzzzzzzzzzzzzz.....Campingstolene er klare

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar