Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

lørdag 9. juli 2016

Sunnegga 2288 moh

10 minutter fra hotellet vårt, går banen til Sunnegga. Dette er en bane som går inne i fjellet, så Lakka savnet tydeligvis litt å kunne følge med på veien opp. Etter å ha delt opp dagen litt mer i dag enn tidligere, tok vi banen opp 17.50, til første stasjon. Om man fortsetter med de to banene som kommer ettet Sunnegga, kommer man opp til Rothorn(3103 moh). Vi rotet litt rundt der oppe, det er både kickbike- og sykkelløype der, og der var gående ikke ønsket. Til slutt fant vi veien ned, En fin sti for alle 4. Men her, som alle andre steder man går ned fra etter å ha blitt fraktet opp, er det bratt, så knærne er nok takknemlige i morgen, når nesa vendes hjemover igjen.
Her vandret vi også gjennom blomstereng på blomstereng, og det som var spesielt her, var at floraen var veldig like den vi har hjemme. I dag fikk vi også sett Matterhorn med litt skyer rundt, skulle kanskje ikke tro at det var ønskelig, men for oss som bare har hatt klarvær var det fint å se fjellet med litt andre omgivelser også.
Det ble en fin liten tur å avslutte fantastiske dager i Zermatt med!

Lakka venter i spenning på å komme seg på en ny bane!

Nigritella rhellicani, svært velduftende orkide

Alpeasters

Kan være fin selv om man er litt over middagshøyden

Blomstereng og fjell

TimianLakka i Ricola-engGress

Noen har gått av seg sålene...

Sånne tresopper er det mange av her. Ser dem i hagene også

Varmt i dag, så vann gjorde godt!

En av veldig mange fine løer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar